20150117-4gangentoernooi02.jpg

Interesse in het darten en nieuwsgierig geworden hoe je bij The Wanderers kunt darten? 


Wij zijn een gezellige dartsvereniging waar het spelletje darts centraal staat. Op elke vrijdagavond, vanaf september tot en met juni (uitgezonderd feestdagen), wordt er een (interne) competitie gespeeld. Iedereen is van harte welkom om op deze vrijdag mee te komen darten. 

Wees welkom! 

Daarnaast darten onze leden in teamvorm bij de dartsbonden " Salland en FDD" en  worden er regelmatig ludieke toernooitjes georganiseerd met een uniek karakter waarbij ook de minder geoefende darter ruimschoots in de prijzen kan vallen. Hou hiervoor onze agenda in de gaten! 

De vereniging staat altijd open voor nieuwe leden. Kom eens vrijblijvend langs voor meer informatie. Informatie kunt u ook opvragen middels e-mail aan dvthewanderers@dvthewanderers.nl of via onze voorzitter Jan Jongedijk op nr. 06-46284168 

Lidmaatschap/contributie ed: 

Deelname aan de vrijdagavondcompetitie bedraagt voor niet leden €2,00. (eerste paar keer gratis). Deelname aan een toernooi is niet begrepen in de contributie en het inschrijfgeld wordt per toernooi vastgesteld. 

Het lidmaatschap is voor een heel seizoen (september tot en met augustus) bedraagt € 60,-. (eventueel naar rato seizoen. De afdracht aan de dartsbonden wordt door de vereniging automatisch voldaan.